Allmänna nyheter & artiklar

Hitta ett sms lån som beviljar alla

Vet du med dig att du har svårt att få ett lån beviljat. Många gånger är det då sms lån och mindre krediter som eftersöks. Faktum är att det finns sms lån som beviljar alla, i alla fall näst intill alla. De enda krav som ställs är att du inte har nya betalningsanmärkningar de senaste sex månaderna, att du har ett skuldsaldo som minskar eller är helt borta den senaste tiden. Det vill säga att även om du har en betalningsanmärkning så kan du få ett sms lån beviljat, bara du söker hos rätt kreditgivare.

Sajten www.smslånsombeviljaralla.se har specialiserat sig på att just lista sms lån som beviljar alla sökande. Fördelen här är att du även enkelt kan jämföra de olika kreditgivarna mot varandra och de räntor som erbjuds på dessa lån. Ha dock i åtanke att dessa typer av krediter är högkostnadskrediter och om du inte betalar tillbaka de i tid riskerar du att få en betalningsanmärkning. Vilket kan leda till ekonomiska svårigheter i vardagen som att teckna mobilabonnemang, stå på ett hyreskontrakt för ett boende eller ta ett bolån för att köpa en bostadsrätt eller villa. 

Därför vill vi betona vikten i att veta med dig att du kommer ha möjlighet att återbetala lånet inom den utsatta tiden på lånet. Faktum är att det till och med finns kreditigivare som ger alla nya kunder upp till 30 dagar helt kostnadsfri kredit vid första låneansökan. Perfekt om det dykt upp någon oförutsedd utgift som akut måste betalas men du vet att lönen eller någon annan form av inkomst kommer inom kort. 

Maxtaket på ett sms lån brukar ligga på cirka 50.000 kr och kommer då ofta med en effektiv ränta på ungefär 6 – 25%. Allting handlar om på hur lång tid du väljer att ta krediten. Krediten kan ofta tas på upp till 1 år. Dock rekommenderar vi någon annan låneform om det är så att du söker en kredit på omkring 30.000 kr eller mer och förväntas låna under en längre period. Det hänger förstås på att har möjlighet att ta ett annat lån. Vet du med dig att du har betalningsanmärkningar så kan det bli tufft. 

Ett annat rekommenderat lån är ett kreditlån eller ett blancolån. Kreditlån fungerar som så att du får en tillgänglig kredit som du kan nyttja fritt där du bara betalar ränta och avgifter för den summa som du använder. Ett kreditlån kan likställas ett kreditkort, fast utan kort. 

Ett blancolån kan man få på en högre summa, maxbeloppet där är ofta 600.000 kr och du behöver inte redogöra för vad du ska använda pengarna till. Värt att nämna är dock att ett det är lite mer omständigt att ta ett blancolån än ett sms lån. Du behöver ofta ha fast inkomst på minst 150.000 kr per år, vara fri från betalningsanmärkningar och komma in med kontoutdrag på de senaste sex månaderna. 

1 kommentar

  1. Lennart Samuelsson

    Jag skulle behöva ett lån 5000 kr.jag har varit sjuk och ligger efter med mitt boendelån.jag har fast jobb efter skatt 22000 kr pension 14000kr

© 2024 Ragstoriches.se

Tema av Anders NorenUpp ↑